Eco lodge


Vannacht de basic manier van slapen gehad. Na een kakkerlak verwijderd te hebben en lekker met deet ingesmeerd te hebben naar bed gegaan. Vannacht met kamergenoot geluisterd naar de muis of wat dan ook die we zo nu en dan langs hoorden komen. Toch al met al goed geslapen en heerlijk een ontbijtje op met tortilla's bruine bonen, rijst en voor de zoveelste dag roerei. Het smaakt prima.  Vanmorgen een wandeltochtje over het terrein gebracht en dus bezoek aan de school van het project en aan wat ze verbouwen zoals koffie, suikerriet, maar ook diverse soorten groente zoals bieten, wortelen en namen die wij niet kennen. Ze waren vol trots om ons van alles te laten zien incl. Hun slaapzaal etc. Via dit project krijgen de 30 jongeren weer hoop voor de toekomst. Het zit hem in het veranderen van hun mentaliteit en discipline bij te brengen. Het zijn grotendeels jongens in de leeftijd van 14-18 jaar. Ook hebben ze nog diverse dieren rondlopen waar ze voor leren te zorgen. Mooi project. De middag genoten van het heerlijke weer in een hangmatje en schommelstoeltje op de veranda. VAKANTIE!

Reacties

Reacties

J&A

Luieren, dat hoort er ook bij. Mooie verhalen. We blijven je zo mooi volgen. Veel plezier met de huisdieren in jullie kamer...

Adam

Aan afleiding in de nacht geen gebrek, is het geen muziek dan wel....succes;)

Jenny

Ik ben benieuwd wat je ontbijt thuis gaat worden. Tortillias bruine bonen rijst en een ei? Aangezien je dit elke dag eet en je je vakantie gevoel misschien nog heeeeel lang vol wilt houden?

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!